A piacvezető Étkezési Erzsébet-utalvány

Az Erzsébet-utalvány név, egy mindenki által jól ismert márkává nőtte ki magát napjainkra. Képes lépést tartani a piac igényeivel és mi sem bizonyíja ezt jobban, mint az új, innovatív és modern Erzsébet-utalvány Plusz elektronikus kártya megjelenése.

Magyarország legnépszerűbb béren kívüli juttatási eleme, az Étkezési Erzsébet-utalvány is elérhető elektronikus formában. Ez azt jelenti, hogy a papíralapú utalványok mellett, 2015 novemberétől már kártyával is fizethetnek a felhasználók az élelmiszerért.

Az elmúlt időszakban jelentősen megnőtt az étkezésre fordítható honoráriumok súlya. Nem meglepő, hiszen mind a munkáltatók, mind a munkavállalók nyerhetnek e cafateriaelem igénybevételével. A foglalkoztatók számára kiváló ösztönzési forma, hogy a dolgozóikat még motiváltabbá, elhivatottabbá tegyék munkájuk iránt.

Az Étkezési-zseb havi rendszerességgel nyolcezer forintnak megfelelő értékben adható juttatás kedvezményes adózással, emellett akár alkalmi juttatásként is adható a munkavállalóknak havonta, amelynek a feltételei továbbra is nagyon optimálisak.

Munkáltatók az Erzsébet-utalvány Plusz kártyával búcsút inthetnek az adminisztrációs terheknek. A plasztikkártyának köszönhetően megszűnnek a rendeléssel, tárolással és kiosztással járó feladatok.

Az Étkezési Erzsébet-utalvány- és annak elektronikus kártya változata készételek vásárlására éppúgy fordítható, mint a melegkonyhás vendéglátóhelyek szolgáltatásainak igénybevételére. Tehát, a felhasználásával nem csak a reggeli péksütemény vásárolható meg, hanem éttermekben is beválthatóak mind ebédidőben vagy éppen egy vacsora keretében is. Sőt, az otthoni főzéshez szükséges alapanyagok vagy egy-egy ünnepi menü hozzávalói is könnyen beszerezhetőek.

Ha Ön is megkönnyítené a mindennapi bevásárlásait, alkalmazza bátran az Erzsébet-utalvány Plusz kártyát már számos ismert hazai élelmiszer- és diszkontüzletben vagy hiper- és szupermarketben. A papíralapú Erzsébet-utalványt már több mint 58 ezer helyen fogadják el, köztük az Aldi, a CBA, a Coop, a Reál, a Tesco, a SPAR, az Auchan, a Penny Market, a Lidl élelmiszer áruházláncok, illetve több ezer kisbolt és vendéglátóhely. Az Erzsébet-utalvány Plusz kártya elfogadóhelyi hálózata emellett dinamikusan növekszik.

Hírek, aktualitások

573

Vásároljon online is Erzsébet-utalvány Plusz kártyával


Vásároljon online is Erzsébet-utalvány Plusz kártyával!

Tovább
568

Megújult az Erzsébet-utalvány mobil applikációja!


Kövesse nyomon Kártya egyenlegét, értesüljön az aktuális feltöltéséről és találja meg a legközelebbi elfogadóhelyet pillanatok alatt.

Tovább
542

Kisorsoltuk az "Erzsébet-utalvány nyereményszüret" nyerteseit!


Az Erzsébet-utalvány nyereményszüret nyertesei: Patkóné Gálfy Gabriella (kártyaszám: ....4367) Pulinka Imre (kártyaszám: ....8297) Tutkovicsné D Krisztina (kártyaszám: ....5851) Gratulálunk a nyerteseknek!

Tovább

Tovább az összes hírhez