A piacvezető Étkezési Erzsébet-utalvány

Az Erzsébet-utalvány név, egy mindenki által jól ismert márkává nőtte ki magát napjainkra. Képes lépést tartani a piac igényeivel és mi sem bizonyíja ezt jobban, mint az új, innovatív és modern Erzsébet-utalvány Plusz elektronikus kártya megjelenése.

Magyarország legnépszerűbb béren kívüli juttatási eleme, az Étkezési Erzsébet-utalvány is elérhető elektronikus formában. Ez azt jelenti, hogy a papíralapú utalványok mellett, 2015 novemberétől már kártyával is fizethetnek a felhasználók az élelmiszerért.

Az elmúlt időszakban jelentősen megnőtt az étkezésre fordítható honoráriumok súlya. Nem meglepő, hiszen mind a munkáltatók, mind a munkavállalók nyerhetnek e cafateriaelem igénybevételével. A foglalkoztatók számára kiváló ösztönzési forma, hogy a dolgozóikat még motiváltabbá, elhivatottabbá tegyék munkájuk iránt.

Az Étkezési-zseb havi rendszerességgel nyolcezer forintnak megfelelő értékben adható juttatás kedvezményes adózással, emellett akár alkalmi juttatásként is adható a munkavállalóknak havonta, amelynek a feltételei továbbra is nagyon optimálisak.

Munkáltatók az Erzsébet-utalvány Plusz kártyával búcsút inthetnek az adminisztrációs terheknek. A plasztikkártyának köszönhetően megszűnnek a rendeléssel, tárolással és kiosztással járó feladatok.

Az Étkezési Erzsébet-utalvány- és annak elektronikus kártya változata készételek vásárlására éppúgy fordítható, mint a melegkonyhás vendéglátóhelyek szolgáltatásainak igénybevételére. Tehát, a felhasználásával nem csak a reggeli péksütemény vásárolható meg, hanem éttermekben is beválthatóak mind ebédidőben vagy éppen egy vacsora keretében is. Sőt, az otthoni főzéshez szükséges alapanyagok vagy egy-egy ünnepi menü hozzávalói is könnyen beszerezhetőek.

Ha Ön is megkönnyítené a mindennapi bevásárlásait, alkalmazza bátran az Erzsébet-utalvány Plusz kártyát már számos ismert hazai élelmiszer- és diszkontüzletben vagy hiper- és szupermarketben. A papíralapú Erzsébet-utalványt már több mint 58 ezer helyen fogadják el, köztük az Aldi, a CBA, a Coop, a Reál, a Tesco, a SPAR, az Auchan, a Penny Market, a Lidl élelmiszer áruházláncok, illetve több ezer kisbolt és vendéglátóhely. Az Erzsébet-utalvány Plusz kártya elfogadóhelyi hálózata emellett dinamikusan növekszik.

Hírek, aktualitások

534

Az Erzsébet-utalvánnyal ismét nyerhet!


Regisztráljon 2017. szeptember 18. – október 18. között játékunkba, és nyerjen kísérőjével együtt 2 éjszakás wellnessüdülést félpanziós ellátással a villányi Bock Hotel Ermitage-ba!

Tovább
461

SUPERBRANDS


Az Erzsébet-utalványt harmadik alkalommal tüntette ki Superbrands díjjal a Superbrands Bizottság, az Erzsébet Utalványforgalmazó Zrt. Business Superbrands kategóriában pedig másodjára érdemelte ki a nívós kitüntetést. A független szakértékből álló bizottságok 2017-ben 13. alkalommal ítélték oda a már jól ismert védjegyet Magyarországon, az adott márkák sikere és eredményének fenntartása fényében.

Tovább
454

Ruházati Erzsébet-utalvány: az utalványcsalád új tagja


Már rendelhető papíralapon a Ruházati Erzsébet-utalvány, amely ruházati termékek, kiegészítők és lábbelik vásárlására használható fel. Egyes meghatározott juttatásként, 43,66%-os adó- és járulékvonzattal, különféle címletekben, korlátlanul adható a munkavállalóknak.

Tovább

Tovább az összes hírhez