Ajándék-zseb

Minden alkalomhoz kiválóan illeszkedik az Ajándék Erzsébet-utalvány, egyszerűen megoldhatja az év végi jutalmazást, az üzleti ajándékot, vagy akár a köszönetnyilvánítást is kifejezheti vele.

Miért ajánljuk az Ajándék Erzsébet-utalványt?

  • Rendszeresen és alkalomszerűen is adható;
  • Költséghatékony;
  • Egyes meghatározott juttatásként mentesül a keretösszegektől, így felső értékhatár nélkül egész évben nyújtható (43,66% adó- és járulékvonzat);
  •  30%-kal több nettó juttatás biztosítható a munkavállalónak, így nő a dolgozói elégedettség;
  • Munkáltatóként a bérben történő kifizetéshez képest 23%-os megtakarítás érhető el általa;
  • Előnyös megoldás az év végi és üzleti ajándékozás alkalmaihoz is;
  • Évente három alkalommal csekély értékű ajándékként is adható.

 

Az Ajándék Erzsébet-utalvány a legszélesebb körben felhasználható juttatási elem, univerzális megoldást biztosít a mindennapi vásárlások során.

Országszerte számos üzletben kedvezmények várják az Ajándék Erzsébet-utalvány felhasználókat. Az akció részleteit és a kedvezményt biztosító üzletek listáját megtalálja a http://www.erzsebetutalvanyplusz.hu/kupon oldalon.

 

Felhasználhatóság

Széles körben, szinte korlátlanul felhasználható élelmiszer, - beleértve a fogyasztásra kész ételt -, műszaki cikk, lakberendezés, könyv, ruházat, vegyi áru, szépségápolás, papír-írószer, melegkonyhás vendéglátó helyen étkezési szolgáltatás, egészségmegőrzés, szabadidős tevékenység, sportfelszerelés, játék, utazás –beleértve a szálláshely szolgáltatást- termékkörébe tartozó termékek és szolgáltatások vásárlására.

  

Hírek, aktualitások

573

Vásároljon online is Erzsébet-utalvány Plusz kártyával


Vásároljon online is Erzsébet-utalvány Plusz kártyával!

Tovább
568

Megújult az Erzsébet-utalvány mobil applikációja!


Kövesse nyomon Kártya egyenlegét, értesüljön az aktuális feltöltéséről és találja meg a legközelebbi elfogadóhelyet pillanatok alatt.

Tovább
542

Kisorsoltuk az "Erzsébet-utalvány nyereményszüret" nyerteseit!


Az Erzsébet-utalvány nyereményszüret nyertesei: Patkóné Gálfy Gabriella (kártyaszám: ....4367) Pulinka Imre (kártyaszám: ....8297) Tutkovicsné D Krisztina (kártyaszám: ....5851) Gratulálunk a nyerteseknek!

Tovább

Tovább az összes hírhez