Ajándék-zseb

Minden alkalomhoz kiválóan illeszkedik az Ajándék Erzsébet-utalvány, egyszerűen megoldhatja az év végi jutalmazást, az üzleti ajándékot, vagy akár a köszönetnyilvánítást is kifejezheti vele.

Miért ajánljuk az Ajándék Erzsébet-utalványt?

  • Rendszeresen és alkalomszerűen is adható;
  • Költséghatékony;
  • Egyes meghatározott juttatásként mentesül a keretösszegektől, így felső értékhatár nélkül egész évben nyújtható (43,66% adó- és járulékvonzat);
  •  30%-kal több nettó juttatás biztosítható a munkavállalónak, így nő a dolgozói elégedettség;
  • Munkáltatóként a bérben történő kifizetéshez képest 23%-os megtakarítás érhető el általa;
  • Előnyös megoldás az év végi és üzleti ajándékozás alkalmaihoz is;
  • Évente három alkalommal csekély értékű ajándékként is adható.

 

Az Ajándék Erzsébet-utalvány a legszélesebb körben felhasználható juttatási elem, univerzális megoldást biztosít a mindennapi vásárlások során.

Országszerte számos üzletben kedvezmények várják az Ajándék Erzsébet-utalvány felhasználókat. Az akció részleteit és a kedvezményt biztosító üzletek listáját megtalálja a http://www.erzsebetutalvanyplusz.hu/kupon oldalon.

 

Felhasználhatóság

Széles körben, szinte korlátlanul felhasználható élelmiszer, - beleértve a fogyasztásra kész ételt -, műszaki cikk, lakberendezés, könyv, ruházat, vegyi áru, szépségápolás, papír-írószer, melegkonyhás vendéglátó helyen étkezési szolgáltatás, egészségmegőrzés, szabadidős tevékenység, sportfelszerelés, játék, utazás –beleértve a szálláshely szolgáltatást- termékkörébe tartozó termékek és szolgáltatások vásárlására.

  

Hírek, aktualitások

383

Öt éve Erzsébet-utalvány, öt éve Erzsébet-program


Erzsébet-utalvány először öt éve, 2012 februárjában került forgalomba. Sikere azóta is töretlen, hiszen Magyarország kedvenc utalványa nemcsak a munkaadók és a munkavállalók számára jelent könnyebbséget, de az utalvány pénzügyi eredményéből finanszírozott Erzsébet-programban az üdülési lehetőséghez jutók száma év végére elérheti az 1 millió főt.

Tovább
374

Közös platformon az Erzsébet-utalvány és a SZÉP Kártya


Közös platformra kerülhet az Erzsébet-utalvány és a SZÉP Kártya az Erzsébet Utalványforgalmazó Zrt. és az MKB Nyugdíjpénztárt és Egészségpénztárt Kiszolgáló Kft. együttműködésének köszönhetően.

Tovább
373

A piacvezető Étkezési Erzsébet-utalvány


Az Erzsébet-utalvány név, egy mindenki által jól ismert márkává nőtte ki magát napjainkra. Képes lépést tartani a piac igényeivel és mi sem bizonyíja ezt jobban, mint az új, innovatív és modern Erzsébet-utalvány Plusz elektronikus kártya megjelenése.

Tovább

Tovább az összes hírhez