Egyenleglekérdezés

Erzsébet-utalvány Plusz kártyát az első használat előtt minden esetben aktiválni szükséges.

Az Erzsébet-utalvány Plusz kártyán lévő egyes utalványzsebek egyenlegei lekérdezhetőek az online felületünkön vagy a 06 1 224 16 16-os telefonszámon.

Egyenlegét a nap bármely szakában lekérdezheti, ezzel folyamatos ellenőrzési lehetőséget biztosítunk a kártyáján lévő összeg megtekintésére.

A kártya sérülése vagy elvesztése esetén nem vész el az azon lévő összeg, hiszen a kártya letiltható a 06 1 224 1616-os telefonszámon 0-24 órában, így a fel nem használt összeg az új kártyán ismét elérhetővé válik.

A kért egyenlegadatok kizárólag a kártya felhasználójának beazonosítását követően érhetőek el.
Amennyiben a kártya aktiválásakor mobiltelefonjának számát is megadta, egyenlegeinek feltöltéséről SMS-üzenetben is értesítjük.

Hírek, aktualitások

542

Kisorsoltuk az "Erzsébet-utalvány nyereményszüret" nyerteseit!


Az Erzsébet-utalvány nyereményszüret nyertesei: Patkóné Gálfy Gabriella (kártyaszám: ....4367) Pulinka Imre (kártyaszám: ....8297) Tutkovicsné D Krisztina (kártyaszám: ....5851) Gratulálunk a nyerteseknek!

Tovább
534

Az Erzsébet-utalvánnyal ismét nyerhet!


Regisztráljon 2017. szeptember 18. – október 18. között játékunkba, és nyerjen kísérőjével együtt 2 éjszakás wellnessüdülést félpanziós ellátással a villányi Bock Hotel Ermitage-ba!

Tovább
461

SUPERBRANDS


Az Erzsébet-utalványt harmadik alkalommal tüntette ki Superbrands díjjal a Superbrands Bizottság, az Erzsébet Utalványforgalmazó Zrt. Business Superbrands kategóriában pedig másodjára érdemelte ki a nívós kitüntetést. A független szakértékből álló bizottságok 2017-ben 13. alkalommal ítélték oda a már jól ismert védjegyet Magyarországon, az adott márkák sikere és eredményének fenntartása fényében.

Tovább

Tovább az összes hírhez