Egyenleglekérdezés

Erzsébet-utalvány Plusz kártyát az első használat előtt minden esetben aktiválni szükséges.

Az Erzsébet-utalvány Plusz kártyán lévő egyes utalványzsebek egyenlegei lekérdezhetőek az online felületünkön vagy a 06 1 224 16 16-os telefonszámon.

Egyenlegét a nap bármely szakában lekérdezheti, ezzel folyamatos ellenőrzési lehetőséget biztosítunk a kártyáján lévő összeg megtekintésére.

A kártya sérülése vagy elvesztése esetén nem vész el az azon lévő összeg, hiszen a kártya letiltható a 06 1 224 1616-os telefonszámon 0-24 órában, így a fel nem használt összeg az új kártyán ismét elérhetővé válik.

A kért egyenlegadatok kizárólag a kártya felhasználójának beazonosítását követően érhetőek el.
Amennyiben a kártya aktiválásakor mobiltelefonjának számát is megadta, egyenlegeinek feltöltéséről SMS-üzenetben is értesítjük.

Hírek, aktualitások

383

Öt éve Erzsébet-utalvány, öt éve Erzsébet-program


Erzsébet-utalvány először öt éve, 2012 februárjában került forgalomba. Sikere azóta is töretlen, hiszen Magyarország kedvenc utalványa nemcsak a munkaadók és a munkavállalók számára jelent könnyebbséget, de az utalvány pénzügyi eredményéből finanszírozott Erzsébet-programban az üdülési lehetőséghez jutók száma év végére elérheti az 1 millió főt.

Tovább
374

Közös platformon az Erzsébet-utalvány és a SZÉP Kártya


Közös platformra kerülhet az Erzsébet-utalvány és a SZÉP Kártya az Erzsébet Utalványforgalmazó Zrt. és az MKB Nyugdíjpénztárt és Egészségpénztárt Kiszolgáló Kft. együttműködésének köszönhetően.

Tovább
373

A piacvezető Étkezési Erzsébet-utalvány


Az Erzsébet-utalvány név, egy mindenki által jól ismert márkává nőtte ki magát napjainkra. Képes lépést tartani a piac igényeivel és mi sem bizonyíja ezt jobban, mint az új, innovatív és modern Erzsébet-utalvány Plusz elektronikus kártya megjelenése.

Tovább

Tovább az összes hírhez