Erzsébet-utalvány

A papíralapú Erzsébet-utalványcsalád minden tagja az Étkezési, a Gyermekvédelmi, az Ajándék, az Iskolai, a Kultúra és a Sport Erzsébet-utalvány izgalmas, modern színvilágával 2017-ben továbbra is adhatóak.

Az Erzsébet-programról szóló törvény alapján az Erzsébet-utalvány a Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány által kibocsátott utalvány. 

Az Erzsébet-utalvány család tagjai a következők:

  • Étkezési Erzsébet-utalvány: a mindennapok utalványa – élelmiszer – beleértve a fogyasztásra kész ételt és a melegkonyhás vendéglátóhelyeken étkezési szolgáltatást - vásárlására használható fel; 
  • Gyermekvédelmi Erzsébet-utalvány: a szociális gondoskodás eszköze – a rendszeres gyermekvédelmi kedvezmény keretében Erzsébet-utalvány formájában nyújtott támogatás, illetve az önkormányzat rendeletében meghatározott, utalványban adható települési támogatás, valamint egyéb saját hatáskörben adott, kiegészítő természetbeni juttatás, mely felhasználható fogyasztásra kész étel, ruházat és tanszer vásárlására.
  • Ajándék Erzsébet-utalvány: univerzális és költséghatékony juttatás – szinte korlátlanul felhasználható, élelmiszer - beleértve a fogyasztásra kész ételt -, műszaki cikk, lakberendezés könyv, ruházat, vegyi áru, szépségápolás, papír-írószer, melegkonyhás vendéglátó helyen étkezési szolgáltatás, egészségmegőrzés, szabadidős tevékenység, sportfelszerelés, játék, utazás –beleértve a szálláshely szolgáltatást- termékkörébe tartozó termékek és szolgáltatások vásárlására;
  • Iskolai Erzsébet-utalvány: segítség a tanévkezdésben – felhasználható tankönyv, taneszköz és ruházat vásárlására;
  • Kultúra Erzsébet-utalvány: kikapcsolódás és szórakozás – felhasználható kulturális szolgáltatás igénybevételére szóló belépőjegy, bérlet vásárlására, illetve könyvtári beiratkozási díj megfizetésére;
  • Sport Erzsébet-utalvány: sportélmények adómentesen – a sportról szóló törvény hatálya alá tartozó sportrendezvényekre szóló belépőjegy valamint bérlet vásárlására használható fel, így a hazai és nemzetközi sportélet legnagyobb, legemlékezetesebb élményeit és csillagait hozhatja közel munkatársaihoz vagy partnereihez. Értékhatár nélkül, adómentesen adható a munkavállalónak.
  • Ruházati Erzsébet-utalvány: stílusos választás – felhasználható ruházati termékek vásárlására.

 

Hírek, aktualitások

383

Öt éve Erzsébet-utalvány, öt éve Erzsébet-program


Erzsébet-utalvány először öt éve, 2012 februárjában került forgalomba. Sikere azóta is töretlen, hiszen Magyarország kedvenc utalványa nemcsak a munkaadók és a munkavállalók számára jelent könnyebbséget, de az utalvány pénzügyi eredményéből finanszírozott Erzsébet-programban az üdülési lehetőséghez jutók száma év végére elérheti az 1 millió főt.

Tovább
374

Közös platformon az Erzsébet-utalvány és a SZÉP Kártya


Közös platformra kerülhet az Erzsébet-utalvány és a SZÉP Kártya az Erzsébet Utalványforgalmazó Zrt. és az MKB Nyugdíjpénztárt és Egészségpénztárt Kiszolgáló Kft. együttműködésének köszönhetően.

Tovább
373

A piacvezető Étkezési Erzsébet-utalvány


Az Erzsébet-utalvány név, egy mindenki által jól ismert márkává nőtte ki magát napjainkra. Képes lépést tartani a piac igényeivel és mi sem bizonyíja ezt jobban, mint az új, innovatív és modern Erzsébet-utalvány Plusz elektronikus kártya megjelenése.

Tovább

Tovább az összes hírhez