Erzsébet-utalvány

A papíralapú Erzsébet-utalványcsalád minden tagja az Étkezési, a Gyermekvédelmi, az Ajándék, az Iskolai, a Kultúra és a Sport Erzsébet-utalvány izgalmas, modern színvilágával 2017-ben továbbra is adhatóak.

Az Erzsébet-programról szóló törvény alapján az Erzsébet-utalvány a Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány által kibocsátott utalvány. 

Az Erzsébet-utalvány család tagjai a következők:

  • Étkezési Erzsébet-utalvány: a mindennapok utalványa – élelmiszer – beleértve a fogyasztásra kész ételt és a melegkonyhás vendéglátóhelyeken étkezési szolgáltatást - vásárlására használható fel; 
  • Gyermekvédelmi Erzsébet-utalvány: a szociális gondoskodás eszköze – a rendszeres gyermekvédelmi kedvezmény keretében Erzsébet-utalvány formájában nyújtott támogatás, illetve az önkormányzat rendeletében meghatározott, utalványban adható települési támogatás, valamint egyéb saját hatáskörben adott, kiegészítő természetbeni juttatás, mely felhasználható fogyasztásra kész étel, ruházat és tanszer vásárlására.
  • Ajándék Erzsébet-utalvány: univerzális és költséghatékony juttatás – szinte korlátlanul felhasználható, élelmiszer - beleértve a fogyasztásra kész ételt -, műszaki cikk, lakberendezés könyv, ruházat, vegyi áru, szépségápolás, papír-írószer, melegkonyhás vendéglátó helyen étkezési szolgáltatás, egészségmegőrzés, szabadidős tevékenység, sportfelszerelés, játék, utazás –beleértve a szálláshely szolgáltatást- termékkörébe tartozó termékek és szolgáltatások vásárlására;
  • Iskolai Erzsébet-utalvány: segítség a tanévkezdésben – felhasználható tankönyv, taneszköz és ruházat vásárlására;
  • Kultúra Erzsébet-utalvány: kikapcsolódás és szórakozás – felhasználható kulturális szolgáltatás igénybevételére szóló belépőjegy, bérlet vásárlására, illetve könyvtári beiratkozási díj megfizetésére;
  • Sport Erzsébet-utalvány: sportélmények adómentesen – a sportról szóló törvény hatálya alá tartozó sportrendezvényekre szóló belépőjegy valamint bérlet vásárlására használható fel, így a hazai és nemzetközi sportélet legnagyobb, legemlékezetesebb élményeit és csillagait hozhatja közel munkatársaihoz vagy partnereihez. Értékhatár nélkül, adómentesen adható a munkavállalónak.
  • Ruházati Erzsébet-utalvány: stílusos választás – felhasználható ruházati termékek vásárlására.

 

Hírek, aktualitások

542

Kisorsoltuk az "Erzsébet-utalvány nyereményszüret" nyerteseit!


Az Erzsébet-utalvány nyereményszüret nyertesei: Patkóné Gálfy Gabriella (kártyaszám: ....4367) Pulinka Imre (kártyaszám: ....8297) Tutkovicsné D Krisztina (kártyaszám: ....5851) Gratulálunk a nyerteseknek!

Tovább
534

Az Erzsébet-utalvánnyal ismét nyerhet!


Regisztráljon 2017. szeptember 18. – október 18. között játékunkba, és nyerjen kísérőjével együtt 2 éjszakás wellnessüdülést félpanziós ellátással a villányi Bock Hotel Ermitage-ba!

Tovább
461

SUPERBRANDS


Az Erzsébet-utalványt harmadik alkalommal tüntette ki Superbrands díjjal a Superbrands Bizottság, az Erzsébet Utalványforgalmazó Zrt. Business Superbrands kategóriában pedig másodjára érdemelte ki a nívós kitüntetést. A független szakértékből álló bizottságok 2017-ben 13. alkalommal ítélték oda a már jól ismert védjegyet Magyarországon, az adott márkák sikere és eredményének fenntartása fényében.

Tovább

Tovább az összes hírhez