Erzsébet-utalvány

A papíralapú Erzsébet-utalványcsalád minden tagja az Étkezési, a Gyermekvédelmi, az Ajándék, az Iskolai, a Ruházati, a Kultúra, és a Sport Erzsébet-utalvány izgalmas, modern színvilágával 2018-ban is adhatóak.

Az Erzsébet-programról szóló törvény alapján az Erzsébet-utalvány a Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány által kibocsátott utalvány. 

Az Erzsébet-utalvány család tagjai a következők:

  • Étkezési Erzsébet-utalvány: a mindennapok utalványa – élelmiszer – beleértve a fogyasztásra kész ételt és a melegkonyhás vendéglátóhelyeken étkezési szolgáltatást - vásárlására használható fel; 
  • Gyermekvédelmi Erzsébet-utalvány: a szociális gondoskodás eszköze – a rendszeres gyermekvédelmi kedvezmény keretében Erzsébet-utalvány formájában nyújtott támogatás, illetve az önkormányzat rendeletében meghatározott, utalványban adható települési támogatás, valamint egyéb saját hatáskörben adott, kiegészítő természetbeni juttatás, mely felhasználható fogyasztásra kész étel, ruházat és tanszer vásárlására.
  • Ajándék Erzsébet-utalvány: univerzális és költséghatékony juttatás – szinte korlátlanul felhasználható, élelmiszer - beleértve a fogyasztásra kész ételt -, műszaki cikk, lakberendezés könyv, ruházat, vegyi áru, szépségápolás, papír-írószer, melegkonyhás vendéglátó helyen étkezési szolgáltatás, egészségmegőrzés, szabadidős tevékenység, sportfelszerelés, játék, utazás –beleértve a szálláshely szolgáltatást- termékkörébe tartozó termékek és szolgáltatások vásárlására;
  • Iskolai Erzsébet-utalvány: segítség a tanévkezdésben – felhasználható tankönyv, taneszköz és ruházat vásárlására;
  • Kultúra Erzsébet-utalvány: kikapcsolódás és szórakozás – felhasználható kulturális szolgáltatás igénybevételére szóló belépőjegy, bérlet vásárlására, illetve könyvtári beiratkozási díj megfizetésére;
  • Sport Erzsébet-utalvány: sportélmények adómentesen – a sportról szóló törvény hatálya alá tartozó sportrendezvényekre szóló belépőjegy valamint bérlet vásárlására használható fel, így a hazai és nemzetközi sportélet legnagyobb, legemlékezetesebb élményeit és csillagait hozhatja közel munkatársaihoz vagy partnereihez. Értékhatár nélkül, adómentesen adható a munkavállalónak.
  • Ruházati Erzsébet-utalvány: stílusos választás – felhasználható ruházati termékek vásárlására.

 

Hírek, aktualitások

573

Vásároljon online is Erzsébet-utalvány Plusz kártyával


Vásároljon online is Erzsébet-utalvány Plusz kártyával!

Tovább
568

Megújult az Erzsébet-utalvány mobil applikációja!


Kövesse nyomon Kártya egyenlegét, értesüljön az aktuális feltöltéséről és találja meg a legközelebbi elfogadóhelyet pillanatok alatt.

Tovább
542

Kisorsoltuk az "Erzsébet-utalvány nyereményszüret" nyerteseit!


Az Erzsébet-utalvány nyereményszüret nyertesei: Patkóné Gálfy Gabriella (kártyaszám: ....4367) Pulinka Imre (kártyaszám: ....8297) Tutkovicsné D Krisztina (kártyaszám: ....5851) Gratulálunk a nyerteseknek!

Tovább

Tovább az összes hírhez