Munkáltatóknak

A munkavállalók számára az ideális béren kívüli juttatások összeállítása nem könnyű feladat, hiszen ha minél többféle lehetőséget kínál a munkáltató a csomagban, annál többféle adminisztrációs terhet is jelent számára.

Erzsébet-utalvány Plusz elektronikus kártyánkkal egyszerű, gyors és biztonságos megoldást kínálunk Önnek az Erzsébet-utalványcsalád cafeteria-csomagba illesztésére.

A kártya egyesíti az öt Erzsébet-utalványtípust (Étkezési, Ajándék, Iskolai, Kultúra, Sport Erzsébet-utalvány), zsebei megfelelnek a papíralapon kibocsátott Erzsébet-utalványok típusainak, így felhasználhatósági körük is azonos.

Az Erzsébet-utalvány Plusz innovatív megoldással tovább csökkentheti az adminisztrációs terhét és még több időt nyerhet.

  • Az elektronikus kártya használatával megszűnik a papíralapú utalványok tárolásával és kiosztásával járó feladatok.
  • Az Erzsébet-utalvány Plusz kártya névre szól, így munkahely váltás esetén a munkavállaló magával viheti.
  • Már ismert Online Megrendelői Felületen egyszerűen megrendelhető és feltölthető az elektronikus kártya.
  • A legyártott kártyákat a munkáltató részére juttatja el a kártya forgalmazója.
  • A kártya mellé részletes útmutatót biztosítunk a felhasználónak, így az adminisztrációs terhet tovább csökkenjük.
  • Minden feltöltésnek van lejárati ideje, a tranzakciók során mindig a legkorábbi feltöltések kerülnek leghamarabb felhasználásra. 
  • Az elektronikus kártyára a feltöltött összeg már az 1. munkanapot követően elérhető, amennyiben az ellenértéke beérkezett a kártya forgalmazójához.

Elfogadóhely-kereső

http://erzsebetutalvanykereso.hu

Általános Szerződési Feltételek

Hatályos: 2017. március 31-ig

Letöltés

Általános Szerződési Feltételek

Hatályos: 2017. április 1-től

Letöltés

Adatkezelési tájékoztató 

Hatályos: 2017. január 3-tól

Letöltés

Munkavállalói Nyilatkozat

A kitöltött nyilatkozatokat kérjük visszaküldeni postai úton az Erzsébet Utalványforgalmazó Zrt. 1146 Budapest, Hermina út 63. címre, vagy elektronikus úton a nyilatkozat@euplusz.hu e-mail címre.

Letöltés

Kapcsolat

Telefonszám: 06 1 248 2150
E-mail:

megrendeles@euplusz.hu

Hírek, aktualitások

383

Öt éve Erzsébet-utalvány, öt éve Erzsébet-program


Erzsébet-utalvány először öt éve, 2012 februárjában került forgalomba. Sikere azóta is töretlen, hiszen Magyarország kedvenc utalványa nemcsak a munkaadók és a munkavállalók számára jelent könnyebbséget, de az utalvány pénzügyi eredményéből finanszírozott Erzsébet-programban az üdülési lehetőséghez jutók száma év végére elérheti az 1 millió főt.

Tovább
374

Közös platformon az Erzsébet-utalvány és a SZÉP Kártya


Közös platformra kerülhet az Erzsébet-utalvány és a SZÉP Kártya az Erzsébet Utalványforgalmazó Zrt. és az MKB Nyugdíjpénztárt és Egészségpénztárt Kiszolgáló Kft. együttműködésének köszönhetően.

Tovább
373

A piacvezető Étkezési Erzsébet-utalvány


Az Erzsébet-utalvány név, egy mindenki által jól ismert márkává nőtte ki magát napjainkra. Képes lépést tartani a piac igényeivel és mi sem bizonyíja ezt jobban, mint az új, innovatív és modern Erzsébet-utalvány Plusz elektronikus kártya megjelenése.

Tovább

Tovább az összes hírhez