Étkezési-zseb

  • Az Erzsébet-utalvány Plusz elektronikus kártyán már kényelmesen, egyszerűen elérhető és felhasználható az Étkezési Erzsébet-utalvány, amely teljes mértékben megegyezik a papíralapú utalvány felhasználhatóságával.
  • Élelmiszer, fogyasztásra kész étel és melegkonyhás vendéglátóhelyeken étkezési szolgáltatás vásárlására használható fel.
  • Számos ismert hazai és külföldi, országos lefedettségű élelmiszer- és diszkontüzletben, hiper- és szupermarketekben felhasználható. Éttermek, kávézók, ételkiszállítók, hentesüzletek, cukrászdák és még számtalan elfogadóhely.

Rendszeresen és alkalomszerűen is adható!

  • 2017. január 1-től az Étkezési Erzsébet-utalvány egyes meghatározott juttatásként biztosítható a munkavállalók részére.
  • Adó- és járulékvonzata 43,66%
  • Az Étkezési Erzsébet-utalvány egyes meghatározott juttatásként felső értékhatár nélkül, korlátlanul, egész évben alkalmazható.

 

Hírek, aktualitások

371

Közös platformon az Erzsébet-utalvány és a SZÉP Kártya


Közös platformra kerülhet az Erzsébet-utalvány és a SZÉP Kártya az Erzsébet Utalványforgalmazó Zrt. és az MKB Nyugdíjpénztárt és Egészségpénztárt Kiszolgáló Kft. együttműködésének köszönhetően.

Tovább
373

A piacvezető Étkezési Erzsébet-utalvány


Az Erzsébet-utalvány név, egy mindenki által jól ismert márkává nőtte ki magát napjainkra. Képes lépést tartani a piac igényeivel és mi sem bizonyíja ezt jobban, mint az új, innovatív és modern Erzsébet-utalvány Plusz elektronikus kártya megjelenése.

Tovább

Tovább az összes hírhez