Iskolai-zseb

Az Iskolai Erzsébet-utalvány országszerte számos elfogadóhelyen felhasználható tankönyvre, taneszközre, ruházati cikkre, irodaszerekre és akár sportfelszerelésekre.
  • A juttatás az Erzsébet-utalvány Plusz elektronikus kártya Iskolai-zsebén keresztül használható fel.
  • 2017 január 1-től egyes meghatározott juttatásként (adó mértéke a nettó juttatás 43,66%-a)  gyermek/ szülő biztosítható.
  • Felhasználható a tanév kezdést megelöző 60. naptól a kibocsájtás év december 31-ig.
  • Az Iskolai-zseb névértékénél is többet érhet, a számos elfogadóhelyi kedvezménynek köszönhetően. 

A papíralapú Iskolai Erzsébet-utalványhoz és Iskolai-zsebhez kapcsolódó kedvezmények további részleteiről a www.erzsebetutalvanyplusz.hu/kupon menüponton tájékozódhat.

 

 

Nyilatkozat iskolakezdési támogatás igénybevételéhez

Letöltés                                                          

Hírek, aktualitások

534

Az Erzsébet-utalvánnyal ismét nyerhet!


Regisztráljon 2017. szeptember 18. – október 18. között játékunkba, és nyerjen kísérőjével együtt 2 éjszakás wellnessüdülést félpanziós ellátással a villányi Bock Hotel Ermitage-ba!

Tovább
461

SUPERBRANDS


Az Erzsébet-utalványt harmadik alkalommal tüntette ki Superbrands díjjal a Superbrands Bizottság, az Erzsébet Utalványforgalmazó Zrt. Business Superbrands kategóriában pedig másodjára érdemelte ki a nívós kitüntetést. A független szakértékből álló bizottságok 2017-ben 13. alkalommal ítélték oda a már jól ismert védjegyet Magyarországon, az adott márkák sikere és eredményének fenntartása fényében.

Tovább
454

Ruházati Erzsébet-utalvány: az utalványcsalád új tagja


Már rendelhető papíralapon a Ruházati Erzsébet-utalvány, amely ruházati termékek, kiegészítők és lábbelik vásárlására használható fel. Egyes meghatározott juttatásként, 43,66%-os adó- és járulékvonzattal, különféle címletekben, korlátlanul adható a munkavállalóknak.

Tovább

Tovább az összes hírhez