Iskolai-zseb

Az Iskolai Erzsébet-utalvány országszerte számos elfogadóhelyen felhasználható tankönyvre, taneszközre, ruházati cikkre, irodaszerekre és akár sportfelszerelésekre.
  • A juttatás az Erzsébet-utalvány Plusz elektronikus kártya Iskolai-zsebén keresztül használható fel.
  • 2017 január 1-től egyes meghatározott juttatásként (adó mértéke a nettó juttatás 43,66%-a)  gyermek/ szülő biztosítható.
  • Felhasználható a tanév kezdést megelöző 60. naptól a kibocsájtás év december 31-ig.
  • Az Iskolai-zseb névértékénél is többet érhet, a számos elfogadóhelyi kedvezménynek köszönhetően. 

A papíralapú Iskolai Erzsébet-utalványhoz és Iskolai-zsebhez kapcsolódó kedvezmények további részleteiről a www.erzsebetutalvanyplusz.hu/kupon menüponton tájékozódhat.

 

 

Nyilatkozat iskolakezdési támogatás igénybevételéhez

Letöltés                                                          

Hírek, aktualitások

461

SUPERBRANDS


Az Erzsébet-utalványt harmadik alkalommal tüntette ki Superbrands díjjal a Superbrands Bizottság, az Erzsébet Utalványforgalmazó Zrt. Business Superbrands kategóriában pedig másodjára érdemelte ki a nívós kitüntetést. A független szakértékből álló bizottságok 2017-ben 13. alkalommal ítélték oda a már jól ismert védjegyet Magyarországon, az adott márkák sikere és eredményének fenntartása fényében.

Tovább
454

Ruházati Erzsébet-utalvány: az utalványcsalád új tagja


Már rendelhető papíralapon a Ruházati Erzsébet-utalvány, amely ruházati termékek, kiegészítők és lábbelik vásárlására használható fel. Egyes meghatározott juttatásként, 43,66%-os adó- és járulékvonzattal, különféle címletekben, korlátlanul adható a munkavállalóknak.

Tovább
383

Öt éve Erzsébet-utalvány, öt éve Erzsébet-program


Erzsébet-utalvány először öt éve, 2012 februárjában került forgalomba. Sikere azóta is töretlen, hiszen Magyarország kedvenc utalványa nemcsak a munkaadók és a munkavállalók számára jelent könnyebbséget, de az utalvány pénzügyi eredményéből finanszírozott Erzsébet-programban az üdülési lehetőséghez jutók száma év végére elérheti az 1 millió főt.

Tovább

Tovább az összes hírhez