Kapcsolat

Az Erzsébet-utalvány Plusz kártyabirtokosok számára rendelkezésre álló ügyfélszolgálati hívószám letiltás, illetve a telefonos menürendszer automata menüpontjaiban használata esetén 0-24 órában érhető el.

A kártya használata során felmerülő egyéb kérdésekben munkatársaink munkaidőben nyújtanak segítséget.

Telefon:              

06 1 224 1616


A kártyahasználat során felmerült kérdését, észrevételét az alábbi Űrlap kitöltésével tudja eljuttatni hozzánk. Üzenetét maximum 500 karakterben fogalmazza meg.


Űrlap

Felhívjuk figyelmét, hogy a következő témakörökhöz kapcsolódó információk a www.erzsebetutalvanyplusz.hu weboldal Kártyabirtokosoknak menüpont segédleteiből elérhetők („Fontos tudnivalók Kártyabirtokosoknak”, „Segédlet telefonos ügyintézéshez”, „Segédlet online felület használatához”), így az alábbi témakörökben nem áll módunkban további tájékoztatást adni:

 

-          Regisztráció, kártyaaktiválás módja

-          Egyenleglekérdezés módja

-          PIN kód módosítás menete

-          Telekód megváltoztatásának módja

-          Kártya letiltásának módja

-          Kártyás tranzakciók megtekintésének módja

-          Telefonos menürendszer és online felület használatával kapcsolatos kérdések esetén.

 

Kérjük, hogy amennyiben a fent felsorolt témakörökkel kapcsolatban kérdése van, szíveskedjen megtekinteni segédleteinket, vagy a Kártyabirtokosoknak szóló Gyakori kérdéseket (GYIK).

Segédlet telefonos ügyintézéshez

Letöltés                    

Segédlet online felület használatához

Letöltés

Gyakori kérdések

Letöltés

Hírek, aktualitások

383

Öt éve Erzsébet-utalvány, öt éve Erzsébet-program


Erzsébet-utalvány először öt éve, 2012 februárjában került forgalomba. Sikere azóta is töretlen, hiszen Magyarország kedvenc utalványa nemcsak a munkaadók és a munkavállalók számára jelent könnyebbséget, de az utalvány pénzügyi eredményéből finanszírozott Erzsébet-programban az üdülési lehetőséghez jutók száma év végére elérheti az 1 millió főt.

Tovább
374

Közös platformon az Erzsébet-utalvány és a SZÉP Kártya


Közös platformra kerülhet az Erzsébet-utalvány és a SZÉP Kártya az Erzsébet Utalványforgalmazó Zrt. és az MKB Nyugdíjpénztárt és Egészségpénztárt Kiszolgáló Kft. együttműködésének köszönhetően.

Tovább
373

A piacvezető Étkezési Erzsébet-utalvány


Az Erzsébet-utalvány név, egy mindenki által jól ismert márkává nőtte ki magát napjainkra. Képes lépést tartani a piac igényeivel és mi sem bizonyíja ezt jobban, mint az új, innovatív és modern Erzsébet-utalvány Plusz elektronikus kártya megjelenése.

Tovább

Tovább az összes hírhez