Kapcsolat

Az Erzsébet-utalvány Plusz kártyabirtokosok számára rendelkezésre álló ügyfélszolgálati hívószám letiltás, illetve a telefonos menürendszer automata menüpontjaiban használata esetén 0-24 órában érhető el.

A kártya használata során felmerülő egyéb kérdésekben munkatársaink munkaidőben nyújtanak segítséget.

Telefon:              

06 1 224 1616


A kártyahasználat során felmerült kérdését, észrevételét az alábbi Űrlap kitöltésével tudja eljuttatni hozzánk. Üzenetét maximum 500 karakterben fogalmazza meg.


Űrlap

Felhívjuk figyelmét, hogy a következő témakörökhöz kapcsolódó információk a www.erzsebetutalvanyplusz.hu weboldal Kártyabirtokosoknak menüpont segédleteiből elérhetők („Fontos tudnivalók Kártyabirtokosoknak”, „Segédlet telefonos ügyintézéshez”, „Segédlet online felület használatához”), így az alábbi témakörökben nem áll módunkban további tájékoztatást adni:

 

-          Regisztráció, kártyaaktiválás módja

-          Egyenleglekérdezés módja

-          PIN kód módosítás menete

-          Telekód megváltoztatásának módja

-          Kártya letiltásának módja

-          Kártyás tranzakciók megtekintésének módja

-          Telefonos menürendszer és online felület használatával kapcsolatos kérdések esetén.

 

Kérjük, hogy amennyiben a fent felsorolt témakörökkel kapcsolatban kérdése van, szíveskedjen megtekinteni segédleteinket, vagy a Kártyabirtokosoknak szóló Gyakori kérdéseket (GYIK).

Segédlet telefonos ügyintézéshez

Letöltés                    

Segédlet online felület használatához

Letöltés

Gyakori kérdések

Letöltés

Hírek, aktualitások

542

Kisorsoltuk az "Erzsébet-utalvány nyereményszüret" nyerteseit!


Az Erzsébet-utalvány nyereményszüret nyertesei: Patkóné Gálfy Gabriella (kártyaszám: ....4367) Pulinka Imre (kártyaszám: ....8297) Tutkovicsné D Krisztina (kártyaszám: ....5851) Gratulálunk a nyerteseknek!

Tovább
534

Az Erzsébet-utalvánnyal ismét nyerhet!


Regisztráljon 2017. szeptember 18. – október 18. között játékunkba, és nyerjen kísérőjével együtt 2 éjszakás wellnessüdülést félpanziós ellátással a villányi Bock Hotel Ermitage-ba!

Tovább
461

SUPERBRANDS


Az Erzsébet-utalványt harmadik alkalommal tüntette ki Superbrands díjjal a Superbrands Bizottság, az Erzsébet Utalványforgalmazó Zrt. Business Superbrands kategóriában pedig másodjára érdemelte ki a nívós kitüntetést. A független szakértékből álló bizottságok 2017-ben 13. alkalommal ítélték oda a már jól ismert védjegyet Magyarországon, az adott márkák sikere és eredményének fenntartása fényében.

Tovább

Tovább az összes hírhez