Ruházati Erzsébet-utalvány: az utalványcsalád új tagja

2017.05.29.

Már rendelhető papíralapon a Ruházati Erzsébet-utalvány, amely ruházati termékek, kiegészítők és lábbelik vásárlására használható fel. Egyes meghatározott juttatásként, 43,66%-os adó- és járulékvonzattal, különféle címletekben, korlátlanul adható a munkavállalóknak.

Az új utalvány ‒ akár csak többi társa ‒ az online megrendelői felületen (link) rendelhető, és az elfogadására szerződött szolgáltatóknál használható fel, kizárólag Magyarország területén, a kibocsátását követő év decemberének 31. napjáig.

A ruházati utalvány egyes meghatározott juttatásként korlátlanul adható a munkavállalóknak 43,66%-os adó- és adójellegű kifizetési kötelezettséggel. Az utalvány a célirányos felhasználhatóságot biztosítja, használatával jelentős mértékben csökkenthető a ruházati támogatás elszámolásával járó adminisztráció, megszűnik az utólagos elszámolásból adódó hibázási lehetőség.

A Ruházati Erzsébet-utalvány 300, 400, 500, 600, 1000, 2000 és 5000 Ft-os címletekben rendelhető, amelyekből 1000-50000 forintos értékhatár közötti borítékok állíthatók össze, a megrendelők igényének megfelelően.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

Hírek, aktualitások

573

Vásároljon online is Erzsébet-utalvány Plusz kártyával


Vásároljon online is Erzsébet-utalvány Plusz kártyával!

Tovább
568

Megújult az Erzsébet-utalvány mobil applikációja!


Kövesse nyomon Kártya egyenlegét, értesüljön az aktuális feltöltéséről és találja meg a legközelebbi elfogadóhelyet pillanatok alatt.

Tovább
542

Kisorsoltuk az "Erzsébet-utalvány nyereményszüret" nyerteseit!


Az Erzsébet-utalvány nyereményszüret nyertesei: Patkóné Gálfy Gabriella (kártyaszám: ....4367) Pulinka Imre (kártyaszám: ....8297) Tutkovicsné D Krisztina (kártyaszám: ....5851) Gratulálunk a nyerteseknek!

Tovább

Tovább az összes hírhez